This object is in archive! 

[CZ] Název mapy neodpovídá použité mapě

JBns shared this problem 4 years ago
Solved

Zdravím vás. Mám zdánlivě malicherný problém - v informačním políčku nahoře na obrazovce si zobrazuji název použité mapy. Mám nastaveno automatické načítání LoMap a ačkoli při přechodu na jiný stát Locus správně použije potřebnou mapu, nahoře se dál ukazuje název mapy původní.

Není proto jasné, kterou mapu aktuálně používám. V terénu to je fuk, ale doma před zahraniční cestou si chci ověřit, že mám stažené potřebné a vyhovující offline mapy a nedokážu zjiostit, kterou mapu vlastně používám (mívám na určité území map více).

Dotaz: jak zjistím kterou mapu aktuálně používám (když je název mapy viditelně nesprávný)?

A prosba - nešlo by zajistit při automatickém načtení jiné mapy i update názvu nahoře? Mám dojem že to dříve fungovalo, ale po některém upgradu to fungovat přestalo.


Jinak LOCUS moc a moc chválím, je to moje nejoblíbenější aplikace :)

díky,

Jan Beneš

Replies (1)

photo
1

Zdravím Honzo,

na tohle si stěžuje poslední dobou více lidí. Ke změně došlo s verzí 3.38 někdy v květnu a je daná novým způsobem jak Locus pracuje s mapami.

Není na to moc snadné na řešení.

---

Věnoval jsem tomu teď koukám půl dne a snad už to bude lepší. Zobrazení bude mít trošku zpoždění (až 5 sekund) ale mapa by se měla zobrazit korekní. Děkuji za pošťuch a pokud by to zlobilo v další verzi 3.40+, dejte vědět.

Jiří M. aka Menion

Replies have been locked on this page!