This object is in archive! 

[SK] Chýba tlačidlo na rýchle zapnutie/vypnutie WMS vrstvy

Kráľ Peter shared this idea 4 years ago
Declined

Dobrý deň, uvítal by som možnosť pridať do pravého panela aj rýchle zapnutie a vypnutie nastavenej WMS vrstvy. Dá sa tam pridať prekrývanie mapy, ale to funguje na mapy, vrstvu to nezobrazí/neschová. V súčastnosti pre zapnutie a vypnutie WMS musím ísť do Menu/Mapy/WMS a kliknúť na odkaz. Vypnúť sa potom dá už jednoduchšie, vľavo na WMS/vypnúť vrstvu. Ale bolo by jednoduchšie ju zapnúť aj vypnúť resp. zobraziť a schovať odkazom na pravom paneli, na jedno kliknutie. Taký prepínač. Vďaka.

Replies (2)

photo
1

Chýba mi to, keď si chcem zo satelitu rýchlo overiť, či plánujem správnu trasu. Používam Locus mapu a ortofoto vrstvu. Dá sa nastaviť priehľadnosť vrstvy, čo je skvelé, nebolo by treba prepínať, ale potom zas nevidím zreteľne ortofoto mapu. Alebo keď ponechám WMS aktívne, dá sa ísť vľavo do WMS a klikanim na priehľadnosť vrstvy 0 a 100 percent ju zobrazovať/schovať podľa potreby. Ale na jedno kliknutie z panela vpravo by to bolo omnoho jednoduchšie.

photo
1

...

photo
1

Zdravím Petře,

chápu pointu, kterou se snažíte vyřešit ale musím říci, že něco takového určitě dělat nebudeme, tedy umožnit jednu specifickou mapu umístit do funkčního panelu.

Nicméně to co by zcela dávalo smysl, je umožnit zapnutí WMS jakožto "overlay" mapy už v existujícím řešení, pak by se WMS mapa dala apnout/vypnout právě přes "Mapové překryvy/Map overlay". Budu na to myslet, snad časem.

photo
1

Ok, vďaka za odpoveď. Inak nemyslel som možnosť umiestniť tam tlačidlo na samotnú, nejakú konkrétnu mapu. Ale Function button univerzálny, ktorý by len vypol/zapol predtým vybranú WMS vrstvu cez menu.

Ale nevadí, viem to zvládnuť aj na tie dva kliky (WMS vľavo a nastavenie prekrytia 0 alebo 100).

Díky za skvelú app.

photo
1

Chápu, nicméně zkusím to spíše popohnat a opravdu podporu WMS integrovat lépe pod "overlay" a nebo další "vrstvu" v levém bočním panelu. Menion

Replies have been locked on this page!