This object is in archive! 

[CZ] Malý nápad na vylepšení stylů trasy

Pavel Fojtík shared this idea 3 years ago
Completed

Řekněme, že mám již nějakou vytvořenou trasu ve složce, pro kterou jsem definoval styl zobrazení. Například nějaké zelené šipky na modré lince. Nyní chci trasu odlišit od ostatních tras ve složce, ale chci, aby si zachovala původní topologii charakteristickou pro svoji složku. Čili například zelené šipky na světle modré lince. Když ale vypnu volbu "použít styl nadřazené složky", objeví se defaultní styl modrá linka. A já pak musím pracně editovat, abych se dostal na původní topologii. Nebylo by lepší, aby po vypnutí stylu nadřazené složky zůstal jako defaultní styl ten, který měla nadřazená složka a já jej mohl jen lehce měnit?

Replies (8)

photo
1

*Malý nápad na vylepšení editace stylů trasy

photo
1

Zdravím Pavle,

zajímavý nápad. Tohle naráží na to, že pokud by styl složky přepsal styl již definovaný u trasy, ne vždy to může být chtěné. Udělal jsem tedy možnost v toolbaru, kde půjde vlastně "nakopírovat" styl složky do editovaného stylu.

Takže v další verzi 3.50.

Díky, pěkný den,

Jiří M. aka Menion

photo
1

Nádhera, děkuji mnohokrát ☺

photo
1

Coming from new App Version to check what's new.

Might be easier for you guys to work. But topics with non english language is not useful to link in international changelog.


Can someine explain the change ?

photo
1

Works perfect. Makes my work on my Trailforks project easier.

photo
2

@ Michael Peeters: just translate it with google. For me, every language is automatically translated into German.

photo
3

Michael, thanks for your feedback. Anyway, I still think that providing a link on topics wrote in Czech (German, or any other language) makes sense, because as freischneider wrote, it is possible to use a translator to get an overview of the topic. Because I write changelog only in English, I simply put links on all relevant topics inside, no matter which language is used.

And sorry Pavel for the spamming of the topic with English comments ;)

Menion

photo
1

Nicely done, thank you 👍😊

Replies have been locked on this page!