This object is in archive! 

[CZ] Problém s přenosem offline map na nové zařízení

Milan shared this problem 3 years ago
Solved

Dobrý den,

při přechodu na nový telefon mám problém s přenesením zakoupených map. Sice je v telefonu najdu, ale po označení se zobrazí hláška "tato složka je už obsazena, zkuste vybrat jinou."

Poradíte, kde dělám chybu, kupovat všechny mapy znova se mi nechce.

Replies (6)

photo
1

Dobrý den Milane,

záleží na tom, jaké mapy jste si koupil dříve.

Všechny zakoupené LoMap si můžete stáhnout zdarma z Locus Store. Otevřete prosím nabídku> Obchod> otevřít pravý panel účtu a přihlaste se pomocí účtu, který jste dříve používal. Poté vyhledejte dříve použitou mapu a klepněte na tlačítko stahování. Mapu si můžete stáhnout ve verzi, kterou jste zakoupil, ale aktualizace na nejnovější verzi je zpoplatněna (jako každá aktualizace).


Pouze mapy od následujících poskytovatelů lze stáhnout pouze jednou. Jsou to :

- Opencyclemaps

- Shocart

- Outdooractive

- COMPASS

- Neotreks


Proto důrazně doporučujeme zálohovat zakoupené mapy ihned po stažení - viz tento odkaz na našich stránkách.


Hezký den


Andrea

photo
1

Děkuji za odpověď, ale asi jsem problém špatně popsal.

Mapy jsem z jednoho telefonu do druhého přenesl, dokonce je při pokusu o přidání ve složce najdu, označím je a přitom se objeví sdělení o obsazení složky.

photo
1

Dobrý den Milane,

můžete mi, prosím, napsat o jaké mapy se jedná? Popř. napsat Váš uživatelský email v Locus Store, aby to kolega mohl zkontrolovat?

Děkuji

Hezký den

Andrea

photo
1

Zdravím,

jako vývojář apky do toho s dovolením vstoupím.

Pokud vaše zálohované mapy umístíte do adresáře aplikace Locus/maps případně pro vektorové mapy (LoMapy, OpenAndroMaps mapy, ...) pak do Locus/mapsVector, aplikace je při spuštění sama načtě a měli by se nabídnout ve správci map. Je možné, že některé mapy budou vyžadovat aby jste měl aktivní přihlášení v Locus Storu pod účtem pod kterým jste mapy koupil, ale k tomu by vás měla aplikace vyzvat pří prvním použití mapy.

Zkontrolujte prosím, zda mapy opravdu nejsou ve správci map vidět. Dodatečně přidání map, tak jak píšete, by již nemělo být potřeba.

Pěkné svátky,

Jiří M. aka Menion

photo
1

Konečně jsem se dostal ke kontrole adresářů a bylo to skutečně tím. Po přesunu map do správných adresářů vše funguje jak má.

Díky za pomoc s vyřešením problému.

photo
1

Zdravím Milane,

to rád slyším, perfekt.

Ať slouží a buďte zdráv (doslova).

Jiří M. aka Menion

Replies have been locked on this page!