This object is in archive! 

[CZ] Fotky na mapach z adresáře

Roman Musil shared this question 3 years ago
Answered

Dobrý den. Mám problém se zobrazením fotek nad mapou. Cesta nastavena, ale na mapě nic vidět není. Zkoušel jsem interní uložiště i sd cartu. Soubory s fotkami jsou zašedlé, jako by je locus neviděl, když jsem nastavoval cestu. viz. přiložené soubory.


Musí mít locus povolen přístup k fotkám v systému telefonu?


Díky. Roman Musil

Replies (9)

photo
1

Zdravím Romane,

zdá se, že vše máte nastavené korektně. Mohl by jste mi zde nasdílet jednu fotografii na vyzkoušení, jestli jí apka vůbec načítá korektně? Díky.

photo
1

Není problém.

photo
1

Zdravím Romane,

zkouším a poslední verze Locusu mi fotografii zobrazí korektně.

/14c44c0bf1441a6e951b85c3025c414c

Na tom druhém obrázku máte zapnutou druhou složku, nicméně obrázek je dle cesty uložen v té první. To jste nicméně předpokládám též zkoušel. Tady může být jediná věc a to pokud by fotek bylo ve složce opravdu hodně, může nějaký čas trvat než se zobrazí na mapě.

Zašedlé fotografie při výběru adresáře je v pořádku. Vybíráte jen adresář, takže fotografie jsou neaktivní.

Ptáta se "Musí mít locus povolen přístup k fotkám v systému telefonu" > musí, nicméně bez tohoto oprvánění by neměl jít vůbec spustit.

Pokud máte poslední verzi 3.48.0, pak mě vůbec nenapadá, proč by tohle nemělo fungovat. Takže pokud byste tomu chtěl věnovat více času, můžu připravit speciální verzi co bude do logu tisknout nějaké informace pro detekci problému.

Jiří M. aka Menion

photo
1

Dobrý den. Pokud jde o cestu, zkoušel jsem více vatiant. Fotku jsem tedy přemísťoval. Proto ta druhá cesta.


Co se týká množství fotek, tak tam problém nevidím, protože do téhle doby jsem neměl u fotoaparátu povolenu polohu. Tudíž jsem to nově testoval a narazil tím na problém.


Mám poslední verzi locusu. Třeba dělám něco špatně, ale nic mě nenapadá 🙂 ještě vyzkouším případně bych se vám ozval. Zatím děkuji za pomoc.

photo
1

Klidně připravte tu verzi. Určitě vyzkouším. Díky.

photo
1

Ještě mě napadlo, zda neni problém ve velikosti fotky. Protože včera jsem musel jednu, co jsem vám poslal zmenšit a ta je na mapě vidět. Jiné nikoliv.

photo
1

Akorát cca před měsícem jsme řešili též problém se zobrazováním pořízených fotografií na mapě. Jednalo se o telefon Nokia a informace o poloze byla bohužel zapsána ve formátu, kterému knihovna co používáme nerozuměla.

Jestli by velikost mohla mít vliv zatím netuším, nicméně možní to je. Můžete mi tedy jen poslat nějakou fotografii v originálním stavu co vám zaručeně nefunguje? Využijte např. http://leteckaposta.cz/ , přes to by to neměl být problém.

Děkuji!

photo
1

Jasně, pošlu. Také nechápu. Ale jediná fotka, co je vidět na mapě, je ta oříznutá. Ta má pár kb. Proto mě napadla velikost, ale na druhou stranu by to byl nesmysl. Udělal jsem pár fotek. Ani jedna na mapě vidět není. Díky.

photo
1

Zdravím Romane,

trošku starší problém, nevím vlastně zda vyřešen nebo ne. Ve verzi 3.49+ byl drobný update knihovny co načítá data z fotek a myslím, že by mohl vyřešit přesně váš problém. Tak zkuste a pokud by problém přetrvával, pošlete prosím nějakou foto ať se na ní podívám, díky.

Menion

Replies have been locked on this page!