This object is in archive! 

[CZ] Pokračování BETA verzí

Josef Žajdlík shared this question 3 years ago
Answered

Nevím jestli je nějaká závada u mě nebo v posledním půl roce vůbec nebývají Beta verze. Vím, že se vyvíjí LM4, ale LM3 taky dostává aktualizace a Bety k tomu nejsou. Budou ještě Bety pokračovat nebo byl tento způsob oprav před zveřejněním nových verzí úplně zrušen?

Replies (2)

photo
1

Zdravím Pepo,

je to tak, Beta verze teď příliš (vůbec? Ani nevím ale půl roku to snad není) nepublikuju. Je to hlavně protože vydávám nepravidelně alfa verze pro LM4 sem na fórum. Změny přimo v Locus Map Free/Pro nejsou tak zásadní a zpětné vazby od lidí mám teď pomalu více než zvládám zpracovávat.


Takže pokud chceš, doporučuji spíše zkoušet tu LM4 verzi. Systém Beta verzí určitě zrušen nebyl a určitě se k němu vrátím naplno, hned jak bude LM4 publikována a pojedu zase ja jedné frontě a ne trošku hloupě na dvou jako teď.

Díky za pochopení,

Menion

photo
1

Jasně, díky, není to problém. Alfa verze zkouším jen v tabletu, protože změny jsou dosti rozsáhlé a už mi párkrát rozhodily třeba vlastní navigační profily. Což by bylo někde v terénu poněkud nepříjemné. V každém případě díky za reakci, věřím že LM4 se už blíží, takže se z beta testování odhlašovat nebudu.

Přeji, ať to s novou verzí rychle pokračuje.

PS: Někde tady bylo vlákno s požadavkem na zobrazení kilometrů na zobrazené trase. Úplně náhodou jsem narazil na to, že to Locus vlastně umí. Stačí kliknout na zobrazení Intervalu v podrobnostech trasy. Mělo by být tudíž snadné to aplikovat i na plánované trasy.

Replies have been locked on this page!