This object is in archive! 
[CZ] xiaomi t-rex
Answered
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda bude fungovat aplikace Locus na hodinkách Xiaomi T-REX, mám placenou verzi. Předem díky.
S pozdravem
Libor Kubín
Dobrý večer Libore,
Locus Map Watch by měl být kompatibilní pouze se všemi hodinkami s operačním systémem Android Wear 1.x/2.x nebo Wear OS a hodinkami Samsung.- viz. odkaz na naše stránky
Bohužel nyní neplánujeme vývoj doplňku pro další platformy.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
Andrea
Dobrý večer Libore,
Locus Map Watch by měl být kompatibilní pouze se všemi hodinkami s operačním systémem Android Wear 1.x/2.x nebo Wear OS a hodinkami Samsung.- viz. odkaz na naše stránky
Bohužel nyní neplánujeme vývoj doplňku pro další platformy.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
Andrea
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Ještě jsem se chtěl zeptat, zda je možné v aplikaci naplánovat trasu ručně kreslenou čarou (nikoliv naklikáním bodů které se spojí).. Potřebuji do terénu, kde nejsou cesty.. Děkuji.
S pozdravem
Libor
děkuji za odpověď. Ještě jsem se chtěl zeptat, zda je možné v aplikaci naplánovat trasu ručně kreslenou čarou (nikoliv naklikáním bodů které se spojí).. Potřebuji do terénu, kde nejsou cesty.. Děkuji.
S pozdravem
Libor
It would be great if theer was a way to export from the amazfir app the gpx, and auto import in to Locus
Libor
I was considering buying the T-Rex, mostly for GPS route recording.
I was wondering how you have got on with it as a watch?
It would be great if theer was a way to export from the amazfir app the gpx, and auto import in to Locus
Dobrý den Libore,
možnost ručního kreslení je popsána na tomto odkaze na našich stránkách.
Začátkem příštího roku chystáme i webový plánovač tras, kde se Vám bude plánovat trasa pohodlněji.
Hezký den
Andrea
Dobrý den Libore,
možnost ručního kreslení je popsána na tomto odkaze na našich stránkách.
Začátkem příštího roku chystáme i webový plánovač tras, kde se Vám bude plánovat trasa pohodlněji.
Hezký den
Andrea
Replies have been locked on this page!