This object is in archive! 
[CZ] Nechtěné waypointy při importu trasy
Solved
Dobrý den,
dlouho používám locus tak, že na telefonu uložím trasu, pak dám export a na tabletu do stejného locusu tuto trasu načtu. Od poslední verze 3.50 se po načtení exportované trasy na tabletu na trase objeví mnoho waypoitů, jejich seznam je v detailu trasy vedle grafu. Na telefonu má tatáž trasa tento seznam prázdný.
Pokud udělám další export této trasy s viditelnými waypointy a znovu ho načtu, import mi nabídne uložení bodů mezi body (tato možnost při původním exportu se nenabídla) a trasa má pak podobu bez waypointů jako trasa původní.
Je toto chování vlastností?
Děkuji
Ondřej
Dobrý den Ondřeji,
omlouváme se za problémy po aktualizaci.
Včera byla vydaná nová verze 3.50.1, kde by měla být tato chyba opravena.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Ondřeji,
omlouváme se za problémy po aktualizaci.
Včera byla vydaná nová verze 3.50.1, kde by měla být tato chyba opravena.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den,
tak bohužel je situace stejná. Na telefonu i tabletu mám locus map pro 3.50.1 - ověřeno v hlavní menu O aplikaci a pak opět O aplikaci. Na telefonu jsem dnes s novou verzí zaznamenal trasu, ta v detailu trasy žádné waypoints nemá a i na pohled vypadá normálně. Dám export, na tabletu ji načtu a už od pohledu vidím, že všechny trackpointy jsou waypointy a v seznamu je jich plno - taky jsou vidět, když kliknu na tu trasu.
Zkoušel jsem do tabletu s verzí 3.50.1 načíst nějakou starší trasu a ta dopadla dobře, Mám tedy dojem, že už export tras je vadný, i když exportovaná trasa je v pořádku (u mě na mobilu).
Dobrý den,
tak bohužel je situace stejná. Na telefonu i tabletu mám locus map pro 3.50.1 - ověřeno v hlavní menu O aplikaci a pak opět O aplikaci. Na telefonu jsem dnes s novou verzí zaznamenal trasu, ta v detailu trasy žádné waypoints nemá a i na pohled vypadá normálně. Dám export, na tabletu ji načtu a už od pohledu vidím, že všechny trackpointy jsou waypointy a v seznamu je jich plno - taky jsou vidět, když kliknu na tu trasu.
Zkoušel jsem do tabletu s verzí 3.50.1 načíst nějakou starší trasu a ta dopadla dobře, Mám tedy dojem, že už export tras je vadný, i když exportovaná trasa je v pořádku (u mě na mobilu).
Dobrý den Ondřeji ,
děkuji za zprávu, je mi líto, že aktualizace nepomohla.
Můžete mi, prosím, poslat Vaší exportovanou trasu ve formátu GPX nebo KML , abychom si mohli Váš problém nasimulovat.
Děkuji
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Ondřeji ,
děkuji za zprávu, je mi líto, že aktualizace nepomohla.
Můžete mi, prosím, poslat Vaší exportovanou trasu ve formátu GPX nebo KML , abychom si mohli Váš problém nasimulovat.
Děkuji
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den,
přikládám. Export proběhl s parametry: Sdílet exportovaná data NE, Včetně popis a příloh ANO, Exportovat pro navigaci v jiných... ANO, Včetně navigačních příkazů ANO, GPX v 1.1. Při importu Použít styl složky ANO, Ukázat na mapě ANO.
Dobrý den,
přikládám. Export proběhl s parametry: Sdílet exportovaná data NE, Včetně popis a příloh ANO, Exportovat pro navigaci v jiných... ANO, Včetně navigačních příkazů ANO, GPX v 1.1. Při importu Použít styl složky ANO, Ukázat na mapě ANO.
Dobrý den Ondřeji,
děkuji za zaslání exportu Vaší trasy. Po importu je zřejmé, že chyba je v nastavení "Exportovat pro navigace jiných zařízení".
Musíte exportovat bez tohoto označení. Pak by mělo být vše v pořádku.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Ondřeji,
děkuji za zaslání exportu Vaší trasy. Po importu je zřejmé, že chyba je v nastavení "Exportovat pro navigace jiných zařízení".
Musíte exportovat bez tohoto označení. Pak by mělo být vše v pořádku.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den,
děkuji, ověřil jsem a opravdu je to v pořádku. Nevím, jak mě napadlo tu volbu zapnout nebo jak se to mohlo stát. Ještě jednou děkuji za pomoc.
Dobrý den,
děkuji, ověřil jsem a opravdu je to v pořádku. Nevím, jak mě napadlo tu volbu zapnout nebo jak se to mohlo stát. Ještě jednou děkuji za pomoc.
Dobrý den Ondřeji,
děkuji za zprávu, jsem ráda, že problém byl vyřešen a vše již funguje korektně.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Ondřeji,
děkuji za zprávu, jsem ráda, že problém byl vyřešen a vše již funguje korektně.
Přeji hezký den
Andrea
Replies have been locked on this page!