This object is in archive! 

[CZ] Nechtěné waypointy při importu trasy

Ondrej Vacha shared this problem 3 years ago
Solved

Dobrý den,

dlouho používám locus tak, že na telefonu uložím trasu, pak dám export a na tabletu do stejného locusu tuto trasu načtu. Od poslední verze 3.50 se po načtení exportované trasy na tabletu na trase objeví mnoho waypoitů, jejich seznam je v detailu trasy vedle grafu. Na telefonu má tatáž trasa tento seznam prázdný.

Pokud udělám další export této trasy s viditelnými waypointy a znovu ho načtu, import mi nabídne uložení bodů mezi body (tato možnost při původním exportu se nenabídla) a trasa má pak podobu bez waypointů jako trasa původní.


Je toto chování vlastností?


Děkuji

Ondřej

Replies (7)

photo
1

Dobrý den Ondřeji,

omlouváme se za problémy po aktualizaci.

Včera byla vydaná nová verze 3.50.1, kde by měla být tato chyba opravena.

Přeji hezký den

Andrea

photo
1

Dobrý den,

tak bohužel je situace stejná. Na telefonu i tabletu mám locus map pro 3.50.1 - ověřeno v hlavní menu O aplikaci a pak opět O aplikaci. Na telefonu jsem dnes s novou verzí zaznamenal trasu, ta v detailu trasy žádné waypoints nemá a i na pohled vypadá normálně. Dám export, na tabletu ji načtu a už od pohledu vidím, že všechny trackpointy jsou waypointy a v seznamu je jich plno - taky jsou vidět, když kliknu na tu trasu.


Zkoušel jsem do tabletu s verzí 3.50.1 načíst nějakou starší trasu a ta dopadla dobře, Mám tedy dojem, že už export tras je vadný, i když exportovaná trasa je v pořádku (u mě na mobilu).

photo
1

Dobrý den Ondřeji ,

děkuji za zprávu, je mi líto, že aktualizace nepomohla.

Můžete mi, prosím, poslat Vaší exportovanou trasu ve formátu GPX nebo KML , abychom si mohli Váš problém nasimulovat.

Děkuji

Přeji hezký den

Andrea

photo
1

Dobrý den,

přikládám. Export proběhl s parametry: Sdílet exportovaná data NE, Včetně popis a příloh ANO, Exportovat pro navigaci v jiných... ANO, Včetně navigačních příkazů ANO, GPX v 1.1. Při importu Použít styl složky ANO, Ukázat na mapě ANO.

photo
1

Dobrý den Ondřeji,

děkuji za zaslání exportu Vaší trasy. Po importu je zřejmé, že chyba je v nastavení "Exportovat pro navigace jiných zařízení".

Musíte exportovat bez tohoto označení. Pak by mělo být vše v pořádku.

Přeji hezký den

Andrea

photo
1

Dobrý den,

děkuji, ověřil jsem a opravdu je to v pořádku. Nevím, jak mě napadlo tu volbu zapnout nebo jak se to mohlo stát. Ještě jednou děkuji za pomoc.

photo
1

Dobrý den Ondřeji,

děkuji za zprávu, jsem ráda, že problém byl vyřešen a vše již funguje korektně.

Přeji hezký den

Andrea

Replies have been locked on this page!