This object is in archive! 
[SK] POI miznú po pár sekundách
Not a Problem
Dobrý večer, používam locus free a aktuálnu lomapu Slovenska. Keď pozerám Slovensko, POI zostanú. Keď ale prejdem na Hainburg, ktorý ešte Slovakia mapa obsahuje, všetky POI po pár sekundách, asi desiatich, zmiznú. Keď prejdem na Slovensko, POI na Slovensku sa po pár sekundách objavia. Keď opäť prejdem na Hainburg, po pár sekundách zmiznú. Stačí, aby na obrazovke bol aspoň kúsok Slovenska a rakúske POI zostanú viditeľné. Kamarát mal tento problém s predošlou verziou locusu, verzie pro, momentálne tento problém už nemá. Mám niečo nastaviť alebo je to chyba? Ďakujem za info.
Ešte doplním, že problém sa týka aktuálnej verzie 3.50.1. Na druhom mobile mám na skúšku locus 3.37.2 free z vašej stránky docs.locusmap.eu, samozrejme s tou istou mapou a tam je to bez problémov.
Ešte doplním, že problém sa týka aktuálnej verzie 3.50.1. Na druhom mobile mám na skúšku locus 3.37.2 free z vašej stránky docs.locusmap.eu, samozrejme s tou istou mapou a tam je to bez problémov.
Dobrý den,
děkujeme za zprávu.
K tomuto problému skutečně může docházet. LoMaps jsou generované pro jednotlivé státy a ačkoli mají přesah, tak načítání POI se řídí složitější logikou ve vztahu k přesné hranici státu/regionu a načítání POI může být na hranicích zpožděno až o 5 sec. Pokusíme se načítání vylepšit.
Děkuji
Petr Voldán
Dobrý den,
děkujeme za zprávu.
K tomuto problému skutečně může docházet. LoMaps jsou generované pro jednotlivé státy a ačkoli mají přesah, tak načítání POI se řídí složitější logikou ve vztahu k přesné hranici státu/regionu a načítání POI může být na hranicích zpožděno až o 5 sec. Pokusíme se načítání vylepšit.
Děkuji
Petr Voldán
Replies have been locked on this page!