This object is in archive! 

[SK] POI miznú po pár sekundách

Alina Kunova shared this problem 3 years ago
Not a Problem

Dobrý večer, používam locus free a aktuálnu lomapu Slovenska. Keď pozerám Slovensko, POI zostanú. Keď ale prejdem na Hainburg, ktorý ešte Slovakia mapa obsahuje, všetky POI po pár sekundách, asi desiatich, zmiznú. Keď prejdem na Slovensko, POI na Slovensku sa po pár sekundách objavia. Keď opäť prejdem na Hainburg, po pár sekundách zmiznú. Stačí, aby na obrazovke bol aspoň kúsok Slovenska a rakúske POI zostanú viditeľné. Kamarát mal tento problém s predošlou verziou locusu, verzie pro, momentálne tento problém už nemá. Mám niečo nastaviť alebo je to chyba? Ďakujem za info.

Replies (2)

photo
1

Ešte doplním, že problém sa týka aktuálnej verzie 3.50.1. Na druhom mobile mám na skúšku locus 3.37.2 free z vašej stránky docs.locusmap.eu, samozrejme s tou istou mapou a tam je to bez problémov.

photo
1

Dobrý den,

děkujeme za zprávu.

K tomuto problému skutečně může docházet. LoMaps jsou generované pro jednotlivé státy a ačkoli mají přesah, tak načítání POI se řídí složitější logikou ve vztahu k přesné hranici státu/regionu a načítání POI může být na hranicích zpožděno až o 5 sec. Pokusíme se načítání vylepšit.

Děkuji

Petr Voldán

photo
1

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď, mne nevadí to pár sekundové oneskorenie, problém vidím v tom, že rakúske POI zmiznú a už sa vôbec neobjavia. Ak ich chcem znova vidieť, musím ísť na Slovensko, po pár sekundách nabehnú slovenské, ktoré držia normálne a vrátiť sa na Rakúsko, kde rakúske znova po pár sekundách nabehnú, ale potom trvale zmiznú. A tak dookola. Slovenska mapa je skrátka v Rakúsku v podstate bez POI. Pritom locus verzie 3.37.2 rakúske POI na slovenskej mape udrží bez problémov.

Teraz mi napadlo, že to možno riešim zbytočne. Je dosť možné, že by stačilo stiahnut rakúsku mapu a tá by udržala svoje rakúske POI rovnako bez problémov, ako udrží slovenská mapa svoje slovenské POI. Ale keďže sa teraz nedá cestovať, rakúsku mapu stiahnem až keď sa bude dať cestovať, nech je čerstvá. Na približné plánovanie trás mi teraz úplne postačí starší locus na druhom mobile, ktorý rakúske POI udrží. Ak chcete, môžte teda túto temu uzavrieť. Ďakujem.

photo
1

Dekuji za video. Skutečně jsou po chvilce Rakouské POI odebrány, jakmile aplikace zjistí, že je mimo Slovensko. Řešením je Rakouská LoMaps, která by POIs zobrazila.

Replies have been locked on this page!