This object is in archive! 

[CZ] Nefunguje zapínání a vypínání obrazovky gestem

Blažena Holinková shared this problem 3 years ago
Solved

Dobrý den, nainstalovala jsem si nový Locus 4 verze gold a nedaří mi zprovoznit vypínání a vypínání obrazovky pomocí gesta. Nastavení mám snad stejné jako v Locus Pro, kde mi to funguje.

Při mávnutí nad telefonem mi vyjíždí hláška, ze správce zařízení, kde musím pokaždé potvrdit, že mám aktivovat hlášku Zamknout displej, viz obrázek a gesto pak stejně funguje jen při zapínání displeje, vypínat musím klasicky.


Prosím, co dělám špatně?

Replies (2)

photo
1

Zdravím Blaženo,

tohle je opravdu zajímavý problém. Mezi oběmi aplikacemi v tomto ohledu není žádný rozdíl, tedy měli by se chovat naprosto identicky.

Určitě bych doporučil zkusit restart telefonu, to často vyřeší vše možné.

Pokud nepomůže, pak bych se podíval přímo do systémového nastavení > Security > Device admin apps. Zde by měl být vidět Locus Map a dle screenshotu co jste posílal, by měl být zapnutý. Pokud nenude, zkuste ho zde zapnout přímo.

Snad to pomůže. Dejte vědět a pěkný zbytek víkendu!

Jiří M. aka Menion

/efabe819f0e4f3660be22ec27efb94cb

photo
1

Děkuji, pomohlo. Locus 4 jsem mezi device admin apps neměla, nemohla jsem přijít na to, jak ho tam dostat a najednou mi došlo, že problém by mohl být v tom, že jsem si Locus4 nahrála na SD kartu, nikoli do interní paměti. Kdežto LocusPro mám v interní paměti. Přehodila jsem tedy Locus4 do interní paměti, tím se automaticky objevil v device admin apps a gesta již fungují jak mají!

Replies have been locked on this page!