[CZ] Záznam trasy LM 4.1.0 nelze smazat

Roman Frenk shared this problem 5 months ago
Solved

Dobrý den, mám nastavené automatické spuštění záznamu trasy po uplynutí 30 sekund. Po aktualizaci na verzi LM 4.1.0 nelze záznam ukončit a hned smazat. Stisknu blikající ikonu záznam trasy - zvolím levé červené kruhové tlačítko s bílým čtverečkem uprostřed - problikne oranžový obdélníček s bílým textem Zastaveno a objeví se nabídka dvou tlačítek ZRUŠIT a ULOŽIT - nechci trasu ukládat, tak zvolím zrušit - pokračuje záznam trasy. Pokud chci záznam smazat, musím trasu nejdříve uložit a až potom ji mohu smazat.

Replies (3)

photo
1

Dobrý den Romane,

omlouváme se , o problému víme. Chybí tam tlačítko "delete".

Bude opraveno v příští verzi.

Alternativní řešení: klik na "zpět" přímo na mapové obrazovce kde by se měl objevit dialog s možností trasu rovnou smazat (ikona koše).

Děkujeme za pochopení.

Přeji hezký den

Andrea

photo
1

Dobrý den, děkuji za opravu, v aktuální verzi už je vše ok.

photo
1

Dobrý den Romane,

děkuji za zprávu. Jsem ráda, že vše již funguje korektně.

Přeji hezký den

Andrea

Leave a Comment
 
Attach a file