This object is in archive! 
[CZ] Název zaznamenané trasy v LM4
Answered
Ve verzi 4x je možné si zvolit vlastní název při ukládání trasy. Nikde jsem ale nenašel seznam použitelných proměnných. V informacích o verzi 4.1. se uvádí něco o "city", ale existují i nějaké jiné? Případně, jak tato proměnná funguje? Má i nějaké parametry jako proměnná T? Chtělo by to doplnit buď do helpdesku nebo nějaký seznam přímo na obrazovce s nastavení.
Zdravím Pepo,
je to celkem nová funkce takže na dokumentaci teprve čeká. Navíc doufám, že nekoho napadnou ještě nějaké užitečné věci.
Aktuálně tedy (i info pro @Michal Stupka pro dokumentaci) podporujeme:
Menion
Zdravím Pepo,
je to celkem nová funkce takže na dokumentaci teprve čeká. Navíc doufám, že nekoho napadnou ještě nějaké užitečné věci.
Aktuálně tedy (i info pro @Michal Stupka pro dokumentaci) podporujeme:
Menion
Děkuji Menione,
nejprve musím pochválit verzi 4.1. S těmi změnami statistik tras a bodů vypadá verze 4x mnohem moderněji.
Co se týká doplnění užitečných proměnných, tak to mě napadá hned několik údajů. Dalo by se pak podle nich dobře vyhledávat v trasách.
{city_start} - město/obec startovního bodu trasy
{city_end} - město/obec posledního bodu trasy
{country} - země startovního bodu trasy
Jako parametr by u všech mohl být "lenght" = omezení počtu znaků.
Tak by se daly vytvářet názvy jako: Česká republika Melnik - Vnorovy 15.5.2021
Současně by se zamezilo dlouhým názvům typu: Česká republika Veselí nad Moravou - Ostrov nad Moravicí 15.5.2021 16:50:45
Děkuji Menione,
nejprve musím pochválit verzi 4.1. S těmi změnami statistik tras a bodů vypadá verze 4x mnohem moderněji.
Co se týká doplnění užitečných proměnných, tak to mě napadá hned několik údajů. Dalo by se pak podle nich dobře vyhledávat v trasách.
{city_start} - město/obec startovního bodu trasy
{city_end} - město/obec posledního bodu trasy
{country} - země startovního bodu trasy
Jako parametr by u všech mohl být "lenght" = omezení počtu znaků.
Tak by se daly vytvářet názvy jako: Česká republika Melnik - Vnorovy 15.5.2021
Současně by se zamezilo dlouhým názvům typu: Česká republika Veselí nad Moravou - Ostrov nad Moravicí 15.5.2021 16:50:45
Zdravím,
díky za pochvalu. Je to rychlý, je to trošku více pohromadě než dříve, je to hned nad mapou, tak snad to bude fungovat dobře :).
Doplnil jsem tedy možnosti, bude to ve 4.2 verzi. Omezení délky je reálné, ale je to hoďka práce navíc, tak třeba později. Díky
Zdravím,
díky za pochvalu. Je to rychlý, je to trošku více pohromadě než dříve, je to hned nad mapou, tak snad to bude fungovat dobře :).
Doplnil jsem tedy možnosti, bude to ve 4.2 verzi. Omezení délky je reálné, ale je to hoďka práce navíc, tak třeba později. Díky
Replies have been locked on this page!