This object is in archive! 
[CZ] Nejde přejít z měsíčního Silver na roční Silver předplatné
Not a Problem
Mám měsíční předplatné Silver a chci si předplatit roční. Aplikace ale vyhazuje neustále hlášku : Při načítání informací ze serveru došlo k chybě. DF-DFERH-01. Neporadíte, co s tím?
Dobrý den René,
Omlouváme se za problémy.
Tato chyba je z Google Play a my s tím bohužel nemůžeme moc dělat.
Někdy může pomoci následující postup:
Zkuste znovu vymazat mezipaměť aplikací Google Play:
Přejděte do Nastavení Androidu> Správce aplikací (aplikace)> Obchod Google Play> Úložiště> Vymazat data
Totéž proveďte pro aplikaci Služby Google Play.
Popřípadě může pomoci i odstranění všech aktualizací Google Play.
Restartujte zařízení.
Pokud to nepomůže zkuste to opět pár dní později a nebo provést Cancel stávajícího měsíčního předplatného
a až vyprší , tak koupit roční.
Také můžete vyzkoušet tyto způsoby řešení chyby DF-DFERH-01 popsané na tomto a tomto odkazu.
Děkuji za pochopení.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den René,
Omlouváme se za problémy.
Tato chyba je z Google Play a my s tím bohužel nemůžeme moc dělat.
Někdy může pomoci následující postup:
Zkuste znovu vymazat mezipaměť aplikací Google Play:
Přejděte do Nastavení Androidu> Správce aplikací (aplikace)> Obchod Google Play> Úložiště> Vymazat data
Totéž proveďte pro aplikaci Služby Google Play.
Popřípadě může pomoci i odstranění všech aktualizací Google Play.
Restartujte zařízení.
Pokud to nepomůže zkuste to opět pár dní později a nebo provést Cancel stávajícího měsíčního předplatného
a až vyprší , tak koupit roční.
Také můžete vyzkoušet tyto způsoby řešení chyby DF-DFERH-01 popsané na tomto a tomto odkazu.
Děkuji za pochopení.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Andreo,
vymazání dat a cache pomohlo, jen mi nakonec zůstalo měsíční předplatné do 22.10.2021 (které mám z hlediska plateb ukončené) a nové předplatné roční do 23.9.2022. To, že mám v podstatě dvě souběžné předplatné, pravděpodobně způsobilo právě to, že u toho měsíčního jsem měl ukončené platby, ale předplatné je platné do října. Nicméně kvůli 30,- Kč to už nebudu řešit.
Děkuji za pomoc a pěkný den
René
Dobrý den Andreo,
vymazání dat a cache pomohlo, jen mi nakonec zůstalo měsíční předplatné do 22.10.2021 (které mám z hlediska plateb ukončené) a nové předplatné roční do 23.9.2022. To, že mám v podstatě dvě souběžné předplatné, pravděpodobně způsobilo právě to, že u toho měsíčního jsem měl ukončené platby, ale předplatné je platné do října. Nicméně kvůli 30,- Kč to už nebudu řešit.
Děkuji za pomoc a pěkný den
René
Dobrý den,
děkuji za zprávu. Vyvolal jsem refundaci 10% z ročního předplatného (Google zašle peníze zpět v řádu několika dnů). Nicméně Vaše předplatné zůstává nadále aktivní.
S pozdravem
Petr Voldán
Dobrý den,
děkuji za zprávu. Vyvolal jsem refundaci 10% z ročního předplatného (Google zašle peníze zpět v řádu několika dnů). Nicméně Vaše předplatné zůstává nadále aktivní.
S pozdravem
Petr Voldán
Mal som celý rok predplatné gold .nestiahlo mi 6.4. 22 pokračovanie. Teraz ma nepustí zaplatiť ako ďalej?
Mal som celý rok predplatné gold .nestiahlo mi 6.4. 22 pokračovanie. Teraz ma nepustí zaplatiť ako ďalej?
Replies have been locked on this page!