This object is in archive! 

CZ Datum vydání mapy webového plánovače

Josef Žajdlík shared this question 21 months ago
Answered

Dobrý den,

mám dotaz, zda je možné zjistit, kdy byla naposledy aktualizována mapa na webu. Často doplňuji údaje do OSM podkladů a potřeboval bych vidět, zda se zobrazují správně. Zatím to řeším týdenními aktualizacemi map v Locusu z alternativního zdroje. Bylo by to ale zbytečné, pokud bych ty změny mohl vidět ve webovém plánovači. Jenže jsem u něj nikde nenašel údaj, kdy byly mapy naposledy aktualizovány.

Replies (5)

photo
1

Dobrý den,

mapy se aktualizují cca každé 3 měsíce.

Uvést datum poslední aktualizace je v každém případě užitečná připomínka, kterou předávám dál. Díky za podnět.

Přeji pěkné svátky.

Zdenek, Locus team

photo
1

Děkuji za info. Neuvažuje o častější aktualizaci? Pro nás doplňovače jsou tři měsíce jako století.

Požehnáné Vánoce Vám a celému Locus týmu.

photo
1

Dobrý den,

tříměsíční interval je způsoben spíše současnými možnostmi technického řešení.

Do budoucna to určitě bude předmětem diskusí a vylepšení.

Zdenek, Locus team

photo
1

Dobrý den,

omlouvám se, poněkud jsem vás mystifikoval. Update každé tři měsíce se týká offline map.

Webový plánovač ale používá online mapy. U těch se dlaždice aktualizují průběžně, v cca týdenním intervalu.

Jelikož se dlaždice obnovují průběžně, nelze určit konkrétní datum, ke kterému jsou aktuální, ale neměly by být starší 14 dnů.

Hezký den.

Zdenek, Locus team

photo
1

Děkuji, to je ovšem skvělá zpráva. Týdenní interval je na kontrolu změn úplně postačující.

Hezký den i Vám

Replies have been locked on this page!