This object is in archive! 

[CZ] Nelze přihlásit do web plánovače - předplatné nelze ověřit

Jaromir Hrala shared this problem 2 years ago
Solved

Předplatil jsem si v červenci 2021 předplatné Silver na 1 rok. Následně jsem předplatné ukončil, ale stále by mělo být zaplacené do 30.7.2022. V aplikaci na mobilu to tak, zdá se, i funguje. Ale pokud se přihlásím do plánovače přes prohlížeč na PC přes svůj google účet, systém mi hlásí, že moje předplatné nelze ověřit.

Replies (3)

photo
1

Dobrý den,


děkuji za zprávu. Zdá se, že u Vás došlo k souběhu dvou stejných předplatných. Pravděpodobně jste předplatné zakoupil v Google Play na dvou odlišných Google účtech. Nicméně duplikované předplatné jsme zrušili a prostředky Vám budu v příštích dnech zpět proplaceny. Nyní by mělo přihlášení probehnout korektně.


Pro jistotu upřesním, že SILVER předplatné neodemkne prémiové funkce na web plánovači. Pro plnou funkčnost je třeba používat GOLD předplatné.

Děkuji

Petr Voldán

photo
1

Dobrý den. Předplatné jsem zakoupil pouze pod svým účtem a z aplikace nikoliv z google play. A po jeho zaplacení jsem jej zrušil. Určitě jsem to nemohl udělat ze 2 účtů, protože mám pouze jeden. Vracet mi nemáte co, ani nic vrátit nechci. Já to předplatné do 31.07.2022, co mám zaplaceno využiji. Předpokládám tedy, že když zaplatím předplatné a následně jej zruším, že mi do konce doby, do které jsem zaplatil, zůstane funkční. Nebo ne?

photo
1

Dobrý den,

možná jsem situace špatně vysvětlil. Při nákupu předplatného se využijí dva typy účtů. Jeden účet, který máte v Locus Store a druhý typ účtu, který máte vedený v Google Play. Platbu samotnou, komunikaci s bankou/platebním systémem řídí Google Play.

Vy jste předplatné zakoupil dle všeho 2x. Nejprve 23. 7. a 26. 7. jste jej zrušil. Nicméně 30.7. jste předplatné zakoupil znova, ale pod jiným google účtem - možná na jiném zařízení. Dostal jste se do situace, kdy jste měl dvě předplatné. První platilo do 23. července 2022 a druhé do 30. 7. 2022. Proto jsme vám platbu za druhé předplatné vrátili.


>Předpokládám tedy, že když zaplatím předplatné a následně jej zruším, že mi do konce doby, do které jsem zaplatil, zůstane funkční.

Ano zrušené předplatné dobíhá do doby, za kterou jste zaplatil.


Nyní jste v situaci, kdy Silver dobíhá do 23.7. po tomto datu nebudou Silver funkce dostupné a bude potřeba předplatné znovu zakoupit.


S pozdravem

Petr Voldán

Replies have been locked on this page!