This object is in archive! 
CZ datum změny trasy ve webovém plánovači
Answered
Chtěl bych poprosit o drobnou úpravu v zobrazení tras na webu. Když rozplánovanou trasu otevřu a dodatečně upravím, nezmění se datum vedle převýšení - viz. scr. Bylo by to ovšem užitečné. Často plánuji trasy pro více lidí a musím jim je exportovat do GPX souborů. Jenže jak trasy průběžně upravuji, ztrácím přehled, které GPX bych měl aktualizovat u a kterých to není nutné. To zobrazené datum je zřejmě den vytvoření, ale myslím, že ten nikdo vědět nepotřebuje, datum poslední změny by byl mnohem lepší.
Files:
SharedScreensho...
Zdravím Josefe,
ano, pro toto zobrazení jsme zvolili datum vytvoření, nechtěli jsme tam cpát datumy dva. Nicméně na cestě je implementace třídění a hledání ve webové knihovně, kde věřím, že váš problém vyřešíme - i kdyby v základním pohledu měl zůstat jen ten datum vytvoření.
Honza
Zdravím Josefe,
ano, pro toto zobrazení jsme zvolili datum vytvoření, nechtěli jsme tam cpát datumy dva. Nicméně na cestě je implementace třídění a hledání ve webové knihovně, kde věřím, že váš problém vyřešíme - i kdyby v základním pohledu měl zůstat jen ten datum vytvoření.
Honza
Děkuji, řazení bude fajn. Přesto by to chtělo vidět i ten datum vidět. U exportovaných GPX mohu vidět, kdy jsem je naposledy aktualizoval, ale jak zjistit, jestli jsem od té doby neprovedl v plánovači nějaké úpravy? Pokud by to nebylo moc obtížné tak by stačilo, kdyby se po najetí myší na datum vytvoření ukázala bublina a v ní něco jako: "Naposledy upraveno: XXX".
Děkuji, řazení bude fajn. Přesto by to chtělo vidět i ten datum vidět. U exportovaných GPX mohu vidět, kdy jsem je naposledy aktualizoval, ale jak zjistit, jestli jsem od té doby neprovedl v plánovači nějaké úpravy? Pokud by to nebylo moc obtížné tak by stačilo, kdyby se po najetí myší na datum vytvoření ukázala bublina a v ní něco jako: "Naposledy upraveno: XXX".
Replies have been locked on this page!