This object is in archive! 
Skrytí (nezobrazovat) počáteční a koncový bod trasy
Answered
Prosím bylo by možné v nastavení složky tras, či v jednotlivých trasách, umožnit volbu nezobrazování počátečního a koncového bodu trasy? Pokud mapuji nějaké území a mám v daném území uloženou celou řadu prochozených tras a zároveň body mist, kde sbírám informace, tak se body tras pletou s body mist a zobrazení je nepřehledné.
Files:
Screenshot_2023...
Dobrý den, tohle nastavení v Locusu momentálně není. Přenastavil jsem dotaz na "ideu", pro kterou budou hlasovat ostatní uživatelé. Pokud se nápad setká s podporou, budeme o něm uvažovat.
Dobrý den, tohle nastavení v Locusu momentálně není. Přenastavil jsem dotaz na "ideu", pro kterou budou hlasovat ostatní uživatelé. Pokud se nápad setká s podporou, budeme o něm uvažovat.
I think this attitude already exists.
Settings / Points and tracks / Tracks / Start end symbols
I think this attitude already exists.
Settings / Points and tracks / Tracks / Start end symbols
Freischneider thank you very much for pointing me to right place!
Freischneider thank you very much for pointing me to right place!
Aha, tak pardon, špatně jsem pochopil váš dotaz. Myslel jsem, že máte na mysli skrývání startu/cíle ve stylu Stravy nebo Garmina, kdy se pro veřejné zobrazení odmaže kousek trasy na obou koncích. Vypnout krajní body trasy umíme :)
Aha, tak pardon, špatně jsem pochopil váš dotaz. Myslel jsem, že máte na mysli skrývání startu/cíle ve stylu Stravy nebo Garmina, kdy se pro veřejné zobrazení odmaže kousek trasy na obou koncích. Vypnout krajní body trasy umíme :)
Replies have been locked on this page!