CZ základní prace se složkami a soubory

Josef Žajdlík shared this question 3 months ago
Answered

Dalo by se prosím odhadnout, kdy bude webový plánovač umět úplně základní operace s složkami a soubory? Je děsně otravné každou takovou změnu dělat v mobilu, pak synchronizovat a zase se vracet do plánovače. Nejde o nic komplikovaného, jen vytvořit složku, přejmenovat, přesunout. To samé při práci se soubory. Vždyť jen vymazat špatně naplánovanou trasu vyžaduje zase mobil atd.

Replies (4)

photo
1

Tak jsem si dnes všiml, že nějaké pokusy s vytvořením nové složky a jejich editací už tam jsou. Buď jsem to včera přehlédl nebo je to nějaká novinka?

photo
1

Přesně tak, vytvoření složky (bez skupiny) a možnost její editace je již venku. Během ledna plánujeme nasadit i mazání trasy, bodu a složky. Tím by snad měly být pokryty základní operace.


S pozdravem,

Janata

photo
1

Děkuji, jen taková drobnost. Při úpravě složky se jako nadřazená složka vždy zobrazuje "Trasy". Chápu, že to má svou logiku, nicméně v aplikaci se nic takového neukazuje. Bylo by dobré to sjednotit.

A co se týká těch základní operací, určitě by to chtělo i hromadné přesuny tras. Například když záznamy ze složky "chůze" chci na začátku nového roku archivovat do podsložky "2023".

photo
1

Nadřazená složka "Trasy" - je to takový dočasný kompromis. Věřím, že přiliš matoucí to pro uživatele není. V plánu je sloučení oddělených knihoven bodů a tras do jedné, kdy to celé bude připomínat klasickou adresářovou strukturu. Po novu to bude mnohem flexibilnejší ... bohužel je to technicky náročný úkol, takže nám to nějaký čas zabere.

Absence hromadných operací jsme si vědomí. Bude to nicméně o prioritizaci (e.g. chybějící warningy či custom routing). Děkujeme za pochopení

Leave a Comment
 
Attach a file