Waypointy vs průjezdní bod

Martin Lazar shared this problem 3 months ago
In Progress

Naplanuju trasu, vytvorim nejake prujedni body. Prujezdni body se zobrazi mezi waypointy.

1) Waypoint muzu upravit (zmenit nazev / ikonu / komentar). Kdyz potom trasu preplanuju (nemusi se delat zadna zmena, staci to v planovaci ulozit beze zmen), upravy we waypointech se zahodi, budou tam puvodni hodnoty z planovace.

2) Obcas (casto!) se stava, ze po preplanovani trasy se nektere prujezdni body zkopiruji jako samostatny waypoint a to i nekolikrat. Mezi waypointy je pak jeden stejny bod nekolikrat. Nedokazu to 100% zreprodukovat, ale deje se to casto :(

3) Obcas (hodne malo) se stava, ze po preplanovani se waypointy nejen zduplikuji, ale stane se i jina podivnost. Napriklad "ztrati" ikonu (zmeni se na krizek), zmeni se poradi waypointu, "ztrati" se komentar, waypoint nejde smazat, ... Parkrat se mi stalo, ze locus i spadnul pri uprave prujezdniho bodu / waypointu (kteremu se predtim staly tyto podivnosti).

Replies (1)

photo
1

Dobrý den,

po mnoha různých pokusech na různých zařízeních se nám podařilo některé z problémů nasimulovat, takže se je pokusíme v dohledné době opravit. Bohužel ne všechny, zejména žádné z bodu 3. Nicméně i tak díky za report.

Leave a Comment
 
Attach a file