Obnova bodů

Jiří Pospíšil shared this problem 2 months ago
In Progress

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné nějakým způsobem obnovit mnou uložené body v aplikaci Locus.

1. Musel jsem uvést telefon (Samsung) do továrního nastavení. Napřed jsem provedl jsem zálohu celého telefonu programem SmartSwitch na SD kartu.

2. Následně po opětovném spuštění a základním nastavení telefonu jsem opět programem SmartSwitch tuto zálohu celého telefonu obnovil

3. Vše se obnovilo včetně aplikace Locus , ale v ní nevidím žádnou složku ve kterých jsem měl spustu uložených vlastních bodů. Je nějaké šance jak se k těmto bodům ještě dostat ?

4. O automatických zálohách v aplikaci vím, ale z nějakého důvodu tam vidím pouze zálohy staré cca dva roky, i přesto že jsem nastavení automatického zálohování nikdy neměnil.

Předem děkuji za jakoukoli pomoc.

jp

Replies (1)

photo
1

Dobrý den,

SmartSwitch bohužel ignoruje data aplikací, která jsou uložená mimo strukturu adresáře /Andorid/data/. Pokud jste tedy měl hlavní adresář Locusu ve vnitřní paměti mimo adresář /Android/data/, je možné, že se pomocí SmartSwitche zálohovala pouze informace o instalaci Locusu, nikoliv však jeho uživatelská data. Co se týče automatické zálohy Locusu, ve výchozím nastavení směřuje do složky /Locus/backup/. Pokud jste si ji nepřenastavil tak, aby směřovala na externí SD kartu nebo nejlépe mimo telefon do některého z podporovaných cloudů, zřejmě se pomocí SmartSwitche také neuložila.

Leave a Comment
 
Attach a file