Plánovač v locus classic nefunguje ako by mal

Martin Serafín shared this problem 59 days ago
Not a Problem

Dobrý deň. Používam locus classic a nemôžem naplánovať turistiku v Tatrách. Konkrétne žltý turistický chodník z Liptovského košiara na Kasprow vrch. Profil som skúsil turistiku a aj chôdzu. Používam GraphHopper. V prílohe posielam screenshot

Replies (6)

photo
1

Dobrý den,

GraphHopper využívá pro routing databázi OSM. V té má tento chodník definovanou zimní uzávěru, a proto GraphHopper kreslí trasu jinudy. Pokud použijete BRouter, trasa se tudy vykreslí, jelikož BRouter zimní uzávěry ignoruje.

photo
1

Dobrý deň. Brouter to nevie vykresliť vôbec. Viď príloha

photo
1

Zřejmě nějaká chyba BRouteru. Odinstalujte jej, smažte jeho data, znovu nainstalujte a stáhněte data. S profilem "hiking" trasu normálně vykreslí:

06b834a37b2460e187a1328ee8823b78

photo
1

Ďakujem za odpoveď. "Zálohoval" som si všetky svoje trasy na drive s hladkou Gratulujeme, alebo niečo také podobné. Vymazal dáta, odinstalovali, skontroloval všetky možné zložky a zmazal všetky stopy, preinštaloval na novo. Planovač už funguje ale po snahe o obnovenie zálohy (trás) som v drive nenašiel žiadnu zálohu. Nahnevaný som a to som uvažoval prejsť na locus 4. 😡😡😡

photo
1

Pardon, ale já jsem nepsal o reinstalaci Locusu, nýbrž BRouteru, což není náš produkt, pouze spolupracující aplikace. Z jakého důvodu nemáte na GDrive zálohu, to bohužel netuším, ale to už se netýká tohoto tématu. Zkontrolujte, zda používáte pro obnovu stejný GDrive účet nebo stejnou složku jako pro uložení zálohy.

photo
1

I have moved the backup directory to the Download folder. You can do this in the settings. Then it is not gone when uninstalling.
and still have a backup in the cloud.
You normally back up data before uninstalling.

Leave a Comment
 
Attach a file