[CZ] Manuální přerušení záznamu s autopause

Josef Žajdlík shared this question 11 days ago
Answered

Zdravím Vás, je možná nějak přinutit Locus k trvalé pauze záznamu i když je aktivována "autopause"? Potíž je, že když během túry absolvujete třeba prohlídku zámku, vznikne takový nehezký pavouk jako na obrázku. Chtělo by to Locus po dobu prohlídky přinutit, aby se nepokoušel o záznam.

Replies (3)

photo
1

Dobrý den Josefe,

a manuální pauzu záznamu jste zkoušel?

c749e902c36d6531026c19f8a1cbc3b4

photo
1

Zdravím Michale, v tom je právě ten zakopaný pes. V případě použití funkce autopause se při zastavení tlačítko promění na to pauzovací. Tudíž se s ním dá jedině znovu spustit záznam. Tedy já to zkoušel jen tím malým kruhovým na levé straně nad vstupem do menu, ale předpokládám, že tady to bude stejné. Nebo ne?

photo
photo
1

Doporučil bych autopauzu zrušit a ponechat jen možnost "záznam pouze při pohybu". Pak by to nemělo mít vliv na ruční ovládání pauzy

photo
1

Jistě, to je řešení, nicméně autopauza je u delších pochodů super, protože vypíná i GPSku a šetří tak baterii. Navíc mi přijde, že autopauza dělá méně "ústřelů". Mám zapnuté obě volby současně a u normálních pochodů je to v pohodě. Potíž nastává, když je třeba se pohybovat uvnitř budov. Nejhorší jsou samozřejmě hrady a kláštery s tlustými zdmi nepropouštějící GPS signál. Proto mi přišlo, že by manuální přerušení bylo třeba. Nevím jak to dělají u konkurence, ale kolegové používající Mapy.cz tam žádné ústřely nemají.

photo
photo
1

Zdravím Pepo,

chápu to tak, že pokud si záznam ručně pozastavíš a je aktivní auto-pauza, apka při větším pohybu záznam zase obnoví že? Díky, tohle si píšu a určitě by šlo vylepšit aby ruční pozastavení nebylo auto-pauzou přerušené.

photo
1

Ahoj Menione, je to přesně jak píšeš.

photo
Leave a Comment
 
Attach a file