Lost former wms connection

Zoltan Stuller shared this problem 35 days ago
Closed

Hi,

I lost former wms connection. The message is: zzfpq, code: 10100

Wich setting has to change? I use Android 10. The service is working properly on other phone, Android 14.


Thanks, Zoltan

Replies (7)

photo
1

Hi Zoltan,

what WMS service are you writing about? We'd like to test it. Thanks.

photo
1

Hi Michal!

The address is:

https://erdoterkep.nebih.gov.hu/geoserver/emmre/wms?

This is a kind of base map for the hungarian forest inventory. Some of my colleges and me use Locus on field to navigate, etc...

Thank you for your help.

Zoltan

photo
1

Hi Zoltan,

please test the issue on the A10 phone with our latest beta version which you can download from https://bit.ly/lmVersionsTest. Thanks!

photo
1

Hi Michal!

At first I tried the "MapGooglePlay_4.23.1.4_1132_beta" version. It did not work.
Then I tried the "MapGooglePlayAfa_4.23.1.4_1132_beta" version too.
The result is same: SAJobService code: 10100
So it does not work yet.

Thank you for your help,
Zoltan

photo
photo
1

Thanks Zoltán,

now, could you please do the following in the beta version:

- long-press the main menu button

- tap "Setup logging"

- check "Log to file" and all subordinate categories

- repeat adding the WMS

- go to /locus/logs/ folder and send the latest TXT file

Thanks

photo
1

The txt file is attached

photo
1

Hi,

Android 10 probably doesn't contain the certificate for the WMS map you use. Try adding it manually:

- display the WMS source certificate in the web browser and export it as a .cer or .crt file:

de14ca8fe3b3a57ba36bf948a707393e

- open your A10 phone's setings and search for "certificate installation"

- load the WMS source in Locus Map again

photo
1

Hi Michal!

I got a 'crt' file from the mapserver manager, but I have no the Private Key, what is necessary too for the certificate installation. So it didn't work.

Thanks for your help

Leave a Comment
 
Attach a file