Trhaný zoom

Viktor chaloupka shared this problem 18 days ago
Not a Problem

Po instalaci Android 13 (Samsung galaxy S20 ultra) mám problém se zoomováním jak na offline, tak i online mapě u Locus map classic. Při zoomování dvěma prsty, ale i tlačítkama +- se zoom jakoby kousne a zazoomuje to až za nějaký zlomek vteřiny, někdy i za vteřinu. Jakoby se to trhalo. Zkoušel jsem smazat nastavení a obnovit ze zálohy a promazat adresář, ale nepomohlo to. Dál jsem zkusil povolit baterii bez omezení. Ani to nepomohlo. Chvilkama mi to vypínalo živou mapu u Geocachingu4Locus, alento už se mi podařilo nějak vyřešit. GC4locus jsem zkusil úplně odinstalovat a taky to nepomohlo. Už nevím, co by to mohlo být. Díky za každou odpověď.

Replies (2)

photo
1

Dobrý den,

aktivujte prosím expertní nastavení a zapněte možnost "Map hardware acceleration" a "Crop maps by coverage"

f057e367c1d1d939d28eecd4cb26967e

Dále se ujistěte, zda nemáte aktivováno příliš mnoho tras a bodů nad mapou nebo nějaký velký KMZ soubor nebo překryv. Další tipy pro vylepšení odezvy aplikace najdete zde: https://docs.locusmap.app/doku.php?id=manual:faq:locus_performance

photo
1

Diky moc za pomoc. Tak jsem jeste jednou zkusil vse mozne i nemozne a svete div se, delaji to zobrazene body - kese. Na predchozim androidu jsem jim mohl mit na mape zobrazeno i 1000 a nezaznamenal jsem problem, tady zobrazim jen 100 a hned se zoom kouse. Posun mapou je v pohode. Jedna se o ulozene kese, ktere maji v sobe ulozeny i nejaky waypoint (finalku). Fakt divny. Mozna zkusim cely adresar smazat a znovu nahrat gpxka tech kesi.

Leave a Comment
 
Attach a file