gca, Geocaching, code: 401

Ivan KLIKA shared this question 2 months ago
Answered

Při spouštění aplikace se objevuje na displeji nepravidelně, ale celkem často hláška (viz příloha). Nemohu pak aplikaci používat pro Geocaching dokud alespoň 2 krát za sebou aplikaci nerestartuji. Během používání aplikace se po nějaké době opět hláška objeví. Tohle mě docela dost omezuje a otravuje, když si platím předplatné ve verzi GOLD Exclusive. Prémiovým členem Geocachingu jsem několik let bez přerušení. Pomalu začínám uvažovat o jiné aplikaci, např. c:geo, kterou používají moji známí, Ti tento problém nemají.

Replies (2)

photo
1

confirm this behavior if "GC Live Map" ist on, green icon as in your screenshot visible

But i didn´t know if it depend on missing internet connection outdoor?

photo
1

Hello.

I have "GC Live Map" always on and also data connection is always on on my mobile phone.

photo
photo
1

Dobrý den,

zkontrolujte prosím stav přihlášení do služeb Geocaching live v nastavení > geocaching. Máte na hlavním displeji aktivní livemapu a aplikace nemůže ověřit vaše přihlášení.

photo
1

Dobrý den,

v Nastavení > Geocaching vidím sice položku "Geocaching live", ale tady je jen možné nastavit "Limit stažených logů", ale žádná položka "Přihlášení do služeb Geocaching" tady není.

photo
1

Ah, pardon, v nastavení to ověřit nejde - mrkněte prosím do menu > všechny funkce > geocaching > nástroje pro geocaching > nahoře pod hlavičkou by měl bý název vašeho geocaching účtu. Pokud tam je a přesto se vám zobrazuje to oznámení, vpravo od něj je odhlašovací tlačítko:

6eaa9340483673fa90957db11d7495dc

Klepněte na ně, odhlašte se a pak se znovu přihlašte do svého geocaching účtu tak, že klepnete na kteroukoliv funkci, vyžadující vaše GC přihlášení - třeba "hledat geocache". Aplikace vás přesměruje na stránku Geocaching.com, kde se přihlásíte svým GC účtem a potvrdíte oprávnění Locusu pro vstup do vašeho GC účtu. Toto přihlášení pak bude platné pro všechny funkce, navázané na Geocaching API, včetně live mapy, vyhledávání, logování, seznamů a PQ.

photo
1

Děkuji za upřesnění,

v položce "Nástroje pro geocaching" jsem byl přihlášen. Provedl jsem tedy odhlášení a opětovné přihlášení. Doufám, že tímto byl můj problém odstraněn, zatím vše funguje jak má.

Hezký den přeje

Ivan K.

photo
Leave a Comment

Attach a file