gca, Geocaching, code: 401

Ivan KLIKA shared this question 27 days ago
Answered

Při spouštění aplikace se objevuje na displeji nepravidelně, ale celkem často hláška (viz příloha). Nemohu pak aplikaci používat pro Geocaching dokud alespoň 2 krát za sebou aplikaci nerestartuji. Během používání aplikace se po nějaké době opět hláška objeví. Tohle mě docela dost omezuje a otravuje, když si platím předplatné ve verzi GOLD Exclusive. Prémiovým členem Geocachingu jsem několik let bez přerušení. Pomalu začínám uvažovat o jiné aplikaci, např. c:geo, kterou používají moji známí, Ti tento problém nemají.

Replies (2)

photo
1

confirm this behavior if "GC Live Map" ist on, green icon as in your screenshot visible

But i didn´t know if it depend on missing internet connection outdoor?

photo
1

Hello.

I have "GC Live Map" always on and also data connection is always on on my mobile phone.

photo
photo
1

Dobrý den,

zkontrolujte prosím stav přihlášení do služeb Geocaching live v nastavení > geocaching. Máte na hlavním displeji aktivní livemapu a aplikace nemůže ověřit vaše přihlášení.

photo
1

Dobrý den,

v Nastavení > Geocaching vidím sice položku "Geocaching live", ale tady je jen možné nastavit "Limit stažených logů", ale žádná položka "Přihlášení do služeb Geocaching" tady není.

photo
1

Ah, pardon, v nastavení to ověřit nejde - mrkněte prosím do menu > všechny funkce > geocaching > nástroje pro geocaching > nahoře pod hlavičkou by měl bý název vašeho geocaching účtu. Pokud tam je a přesto se vám zobrazuje to oznámení, vpravo od něj je odhlašovací tlačítko:

6eaa9340483673fa90957db11d7495dc

Klepněte na ně, odhlašte se a pak se znovu přihlašte do svého geocaching účtu tak, že klepnete na kteroukoliv funkci, vyžadující vaše GC přihlášení - třeba "hledat geocache". Aplikace vás přesměruje na stránku Geocaching.com, kde se přihlásíte svým GC účtem a potvrdíte oprávnění Locusu pro vstup do vašeho GC účtu. Toto přihlášení pak bude platné pro všechny funkce, navázané na Geocaching API, včetně live mapy, vyhledávání, logování, seznamů a PQ.

photo
1

Děkuji za upřesnění,

v položce "Nástroje pro geocaching" jsem byl přihlášen. Provedl jsem tedy odhlášení a opětovné přihlášení. Doufám, že tímto byl můj problém odstraněn, zatím vše funguje jak má.

Hezký den přeje

Ivan K.

photo
Leave a Comment

Attach a file