[CZ] Problem so zobrazenim a aj so stiahnutim mapy Statkart.No
Answered
User: nor.ryb42@gmail.com
UserId: a46b8e4b6
Locus ver. 4.20.3 SILVER
Tablet: Samsung Galaxy Tab A9 wifi Android 13
Zobrazenie mapy Statkart.No:
Spravca map => Online => Statkart.No => KLIK na Namorne => Zobrazi sa nasl. chyba:
map o.onPeerAgentsUpgated@4e2e8fe test HxCode: 12591
Stiahnutie mapy Statkart.No:
Spravca map => Online => Statkart.No => Namorne => KLIK na ... => Stiahnut => Zobrazi sa nasl. chyba:
Neznamy problem s mapou
Dakujem za radu.
S pozdravom Klestinec Jan
Dobrý den,
aktualizujte prosím Locus Map na nejnovější verzi a zkuste to znovu.
Dobrý den,
aktualizujte prosím Locus Map na nejnovější verzi a zkuste to znovu.
Dobry den,
Locos map som pre-instaloval. Mam verziu 4.26.3 a situacia sa nezmenila. Mapa Statkart.No/Sailing sa neda zobrazit a ani stiahnut.
Dakujem za radu.
Moje udaje:
Tablet - Samsung Galaxy Tab A9 Wifi Android 13
Locus map - Ver. 4.26.3
User ID - 015be4465
User - nor.ryb42@gmail.com
Dobry den,
Locos map som pre-instaloval. Mam verziu 4.26.3 a situacia sa nezmenila. Mapa Statkart.No/Sailing sa neda zobrazit a ani stiahnut.
Dakujem za radu.
Moje udaje:
Tablet - Samsung Galaxy Tab A9 Wifi Android 13
Locus map - Ver. 4.26.3
User ID - 015be4465
User - nor.ryb42@gmail.com
Vypadá to, že se změnila adresa odkazující na zdroj mapy, prověříme to. Děkujeme za upozornění.
Vypadá to, že se změnila adresa odkazující na zdroj mapy, prověříme to. Děkujeme za upozornění.
Tak potvrzeno, Statkart změnil adresu ke zdroji mapy. Bude opraveno do dalsí verze aplikace.
Tak potvrzeno, Statkart změnil adresu ke zdroji mapy. Bude opraveno do dalsí verze aplikace.
Dobry den,
dakujem za odpoved.
Mohli by ste mi aspon orientacne povedat, kedy bude k dispozicii dalsia verzia aplikacie Locus alebo Statkart s opravenou chybou ?
Dobry den,
dakujem za odpoved.
Mohli by ste mi aspon orientacne povedat, kedy bude k dispozicii dalsia verzia aplikacie Locus alebo Statkart s opravenou chybou ?
Je to již opraveno v poslední beta verzi, kterou si můžete stáhnout z https://bit.ly/lmVersionsTest.
Je to již opraveno v poslední beta verzi, kterou si můžete stáhnout z https://bit.ly/lmVersionsTest.
Replies have been locked on this page!