import GPX

mlatxx shared this question 38 days ago
Answered

Když stáhnu ze stránek soubor GPX a chci ho importovat do mé knihovny, kde mám více složek objeví se okno , kde je zešedlá volba pro nějakou složku, která se nedá použitím volby pro změnu změnit. Dříve to bylo funkční a mohl jsem měnit složky pro uložení toho souboru.

L: verze 4.27.1

Replies (7)

photo
1

Tak se ten problém dneska po dvou týdnech vyřešil sám. Hledal jsem mnoho možností co s mobilem udělat, několikrát restartoval znova nahrával a najednou dnes na obou mobilech to začalo být vše funkční. Trochu to nechápu.

photo
1

Dobrý den,

mohl byste prosím poslat screenshot toho okna se zašedlou složkou?

photo
1

Dobrý den,

Asi 14 dní jsem se s tím trápil na obou mobilech Samsung S 22 a S10 Android 14 . Ta volba složky byla zašedlá a byla tam vždy nějaká z dřívěší volby pro jiné věci. Prostě nebyl způsob jak to rozchodit. A jak jsem doplňoval muj dotaz, že to začalo chodit a zase na obou mobilech stejně.

A diky za odpověď.

Milan Loutocký

photo
1

Nemáte náhodou hlavní adresář app na SD kartě? Tohle občas zlobí (SD karty jsou dost nestabilní médium pro databázové soubory)

photo
1

Ne , pracuji s Locusem pro Geocaching opravdu hodně a na S10 by mne to "zdržovalo" mít to na SD kartě a S22 nemá SD kartu mám to vždy v hlavním adresáři. Těch cca 14 dní jsem čekal, že se někdo ozve nebo se opravi Locus, tak jsem potom napsal dotaz. Přenosy jsem řešil složitějším způsobem přes DB3 . Jen mam malou myšlenku, jestli nebyl třeba problem v prohlížeči (Firefox vždy poslední verze) že nějak se nepohodl s Locusem . Protože ty data GPX jsem dával vždy rovnou z toho prohlížeče.

photo
1

Bohužel, těžko říct. My umíme řešit pouze problémy, které se nám podaří nasimulovat na základě přesného popisu postupu. Pokud se to bude opakovat, tak se ozvěte.

photo
1

Jasně, chápu to a jsem rád, že pořád na programu pracujete. Mam ještě dva jiné zaplacené programy, ale váš vyhrává o celé kolo. Takže používám jen ten Locus.

Díky za přístup a odpovědi a přeji hezký den.

Loutocký Milan

Leave a Comment

Attach a file