Nelze importovat zip labcache

Roman Frenk shared this problem 21 days ago
Not a Problem

Když chci importovat zip soubor s labkami do složky, napíše mi to zprávu: „V souboru nebyly nalezeny žádné importovatelné soubory ani trasy“ a umožní mi to pouze zobrazení. Dříve to fungovalo, ale teď tohle tedy už nepůjde? Je zvláštní, když LM nenajde body pro import, tak pro zobrazení ano?

Mám verzi LM 4.32.0 + auto (GOLD)

Přikládám vzorek souboru.

When I want to import a zip file with paws into a folder, it gives me the message: "No importable files or routes were found in the file" and only allows me to view it. It used to work, but now it won't work? Is it strange that if it doesn't find points for import, it can find them for viewing?

Replies (1)

photo
1

Dobrý den,

když jsme ZIP rozbalili a importovali samotný GPX soubor, problém se nevyskytl. Když ten GPX opět zazipujeme, problém rovněž není. Takže je asi problém v tom vašem ZIP souboru. Zkuste ten GPX zabalit v jiném SW a zopakujte import.

This comment is in trash! Restore
photo
1

Dobrý den, zazipovaný soubor generuje server a není možné zazipování ovlivnit. Co ale možné je, tak si nastavit abych ze serveru nestahoval zip soubor, ale rovnou gpx a tím pádem je po problému, gpx, jak píšete i vy, se už importuje v pořádku.

Je to ale divné, protože do nedávna toto fungovalo normálně a importoval jsem klasický zip soubor, musela nastat nějaká změna, buď na straně serveru nebo ve verzi LM. Každopádně děkuji za vyřešení.

This comment is in trash! Restore
photo
Leave a Comment

Attach a file