CZ Hustý provoz v lese

Josef Žajdlík shared this question 20 days ago
Need Answer

Nevím podle čeho Locus určuje varování na hustý provoz, ale na lesní cestě u Borského Mikuláše to buda asi špatně. Můžete na to mrknout?

Replies (1)

photo
1

Dobrý den Josefe. Varování na provoz se určuje čistě podle charakteru silnice. Tedy není v tom nic složitého, ani žádné sledování aktuálního provozu jako třeba mají Gmaps. Pro to co vidím na obrázku není žádný důvod a ani se mi to nedaří nijak zopakovat. Nicméně: Není to v poslední době jediná nepochopitelná chyba, po poslední generaci vidíme více takových chyb. Vypadá to na poškození dat při distribuci což souhlasí s nedávným hardwarovým problémem. Budu muset přestěhovat ten "datový základ pro routing" na jiný stroj. Bohužel pro ten nesmysl na obrázku nemám teď jiné vysvětlení než že by se to mělo opravit až přestěhujem funkcionalitu a spustíme novou generaci.

This comment is in trash! Restore
photo
1

Děkuji, v podstatě to není až takový problém, počkám na nová data. A třeba ta chyba souvisí i s tím, že jsem trasu vytvořil v telefonu a pak ji upravoval ve webové verzi. Mimo tyhle nesmysly mi přitom z trasy zmizely i všechny ručně zadané trasové body (psal jsem k tomu včera v jiném dotazu). Tak je možná, že to spolu nějak souvisí.

This comment is in trash! Restore
photo
Leave a Comment

Attach a file