[CZ] Převod textu na řeč nefunguje

David Vacek shared this problem 20 days ago
Solved

Dobrý den,

po přechodu na nový telefon se mi nepodařilo rozchodit hlas TTS (viz příloha). V nastavení systému jsem vyzkoušel jak hlas od Samsungu, tak od Google se stejným výsledkem. V jiných aplikacích mi hlas TTS funguje, jen v Locusu prostě ne. Nemáte nějaký nápad? Děkuji za případnou radu.

David

Replies (10)

photo
1

Dobrý den,

jaký máte typ telefonu? Máte v nastavení Google TTS nahranou a nastavenou češtinu? Jakou máte verzi aplikace Locus Map?

This comment is in trash! Restore
photo
1

Dobrý den,

mám Samsung Galaxy S25. Jasně, že mám nastavenou češtinu, zkoušel jsem TTS od Google i od Samsungu. Verzi Locusu mám 4.32.4

photo
photo
2

Vyzkoušejte prosím naši nejnovější beta verzi, dostupnou na https://bit.ly/lmVersionsTest.

photo
1

Až to vyzkoušíte, pošlete nám prosím poslední TXT soubor ze složky Locus/logs v hlavním adresáři aplikace (zpravidla v sektoru Android/data/menion.android.locus/files) Díky.

photo
1

Mám zkusit beta_alfa nebo beta?

photo
1

Stačí beta. Beta_afa má v sobě implementovaný přístup do celého úložiště (all files access), který má běžný Locus zakázán od Googlu.

photo
1

Tak jsem zkusil beta verzi (přepokládám, že je novější než beta_alfa). Výsledek je bohužel stejný. V adresáři Android/data/menion.android.locus/files nic není, jen další adresář Locus/mapsOnline a v něm jsou dva soubory - viz příloha (ale ty se týkají online map)

Já mám ale Locus přemístěn (na doporučení v appce) v adresáři Android/media. Tam vidím config soubory a info soubor - posílám v příloze. Adresář files tady není....

photo
1

V adresáři /Android/media/menion.android.locus/logs najděte nejnovější TXT soubor a pošlete jej. Díky

04ba20b2e2e5ed66a64934ff4562536f68870a5c38d94046efcf4c55a17809df

photo
1

Posílám, díky

photo
1

Vyzkoušejte prosím nejnovější beta verzi, dostupnou na https://bit.ly/lmVersionsTest.

photo
1

Super, tak konečně to maká! Snad už to pojede korektně dál. Díky moc za ochotu a pomoc

photo
1

Nevím co jste udělali se zvukem ve zmiňované betě, ale přestalo mi fungovat Navádění - Upozorňování na body - Narůstající frekvence při přiblížení se k bodu - toto dřív fungovalo bez problémů včetně hlasu, který tady reklamoval kolega. Čirou náhodou mám taky S25 s androidem 16 a poslední betu.

photo
1

Dobrý den, upgradujte prosím na nejnovější beta verzi, mělo by to být v pořádku.

photo
1

Dobrý den, máte pravdu, už vše zase funguje jako dřív. Děkuji za brzkou reakci a opravu.

photo
Leave a Comment

Attach a file