Stratené trasy a POI

edo0113 shared this question 23 days ago
Need Answer

Ahojte. Prosím Vás o pomoc. V telefóne sa mi stratili všetky trasy a body. Na PC ich vidím. Ak spustím synchronizáciu stiahnu sa mi do telefónu, alebo vymaže všetko v PC? Resp. Čo s tým? Ďakujem. Edo

Replies (1)

photo
1

Dobrý den Eduarde, než spustíte synchronizaci, doporučuji nejdřív použít funkci Vypočítat plán synchronizace – díky ní uvidíte přesně, co se se daty stane, aniž by se cokoli skutečně provedlo.

Postup podle přiložených obrázků:

1. Na obrazovce „Synchronizace s cloudem" klepněte na tři tečky vpravo nahoře (viz obr. 3)
  2. Vyberte možnost Vypočítat plán synchronizace – „Simulovat manuální synchronizaci pro kontrolu budoucího procesu" (viz obr. 2)
  3. Zobrazí se Plán synchronizace (viz obr. 1), kde uvidíte pro každý typ dat (složky, trasy, body) kolik položek se stáhne, nahraje nebo smaže

Synchronizaci je bezpečné spustit, pokud u položek delete (server) neuvidíte velká čísla – to by znamenalo, že by se mazalo hodně dat na serveru. Pokud tam budete mít nuly nebo jen downloady, klidně dejte START.

V případě pochybností mi plán synchronizace nasdílejte (screenshot), podívám se na to.

S pozdravem, Ondra

This comment is in trash! Restore
Leave a Comment

Attach a file