[CZ] Převod nastavení app při upgrade z Free na Pro

Tomáš Pažourek shared this question 3 years ago
Answered

Při upgrade z Free na Pro jsem pozbyl veškerá nastavení. Měl jsem informaci, že data jsou nezávislá na verzi, že je sdílejí. Koupil jsem tedy a nainstaloval Pro verzi, odinstaloval Free, a zjistil že se nic nepřeneslo. Pouze LoMap ČR je na místě, ale pracné nastavení programu ne. Bylo by vhodné do procesu upgrade (do menu appky i do GooglePlay) přidat výrazné VAROVÁNÍ , že o mapy+body sice nepřijdu, ale NASTAVENÍ musím přenést ručně!

Replies (2)

photo
1

Dobrý den Tomáši,

ano, data (body a trasy) jsou nezávislá na verzi Locusu, nikoliv nastavení. Zkuste obnovu nastavení přes nástroj Zálohování (http://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:user_guide:tools:backup). Složka se zálohami se při odinstalaci nemaže.

photo
1

Moc diky za radu, netusil jsem ze se dela obcas i automaticka zaloha co se pak nemaze! V poradku obnoveno ☺

Dne st 2. 5. 2018 10:45 uživatel Locus Map <locus.map@asamm.com> napsal:

Leave a Comment
 
Attach a file