Track recording doesn't work

Tomáš Janoušek shared this problem 5 years ago
Solved

Since Thursday's beta track recording does not record any points at all. :-(

Comments (1)

photo
1

Hello Tomáš,


two days to discover such serious issue. Damn, too long.


I've published new version before midnight. Anyway there were also an issue with theme switcher, so another version 3.9.3 just published. All should be OK now.


Thank you very much for a report, it helped!

photo
1

I updated yesterday to the new veesion. Tried to record today and when stopped the recording the app reported deleted. Is thwre a way to recover it?

photo
1

Hello Javier, you updated yesterday to Beta version? Fact that Locus deleted track after stop was because no data were really recorded. So sorry, but unfortunately there is nothing to recover.

photo
1

Yesterday I cycled for 11 hours with track recording. When I finished I tapped the red track record stop button, and a green popup said to my horror "Deleted". So I lost 11 hours of track ;-( Using 3.9.1.6. GPS was enabled (of course) - my position was being updated on map fine, so why would there be no data, and how oh how can I ensure this situation never happens again? This is the first time with months of reliable track recording I have ever experienced this "Delete". The only difference was this 11 hours was without navigation but most times I also enable navigation.

photo
1

Sorry to hear this, but:

1. it is Beta version for testing, so problems are expected

2. it is Beta version for testing, so problems are expected

3. issue was caused by attempt to fix incorrect times in trackpoints, so it has nothing to do with other features. In latest published version it should be OK

photo