Description visible in list of Tracks

JBns shared this idea 9 years ago
Gathering feedback

Hi, it would be great to see also description in list of tracks. Now is visible only name of track and duration of track, place for description can be in rest of second line or in third line (optionally). Of course use the smallest font :)


Thank you, Jan

Replies (1)

photo
1

Ahoj, jen ještě doplnuji "drobnost" k mému nápadu výše. Pod jménem zaznamenané trasy je vidět její časové trvání a délka v km. Pokuď bych si mohl v některé budoucí verzi Locusu volit, co v přehledu uvidím, dal bych přednost pouze délce a popisu. Ujeté trasy se řadí podle názvu s datem jízdy, to je perfektní, adresář by tak mohl přehledně ukazovat celou historii mých výletů. Samozřejmě jeden adresář pro pěší, druhý pro cyklovýlety. A když popustím uzdu fantazii, detaily u adresáře (dostupné přes tři tečky vpravo) - by třeba pod názvem STATISTIKA mohly ukázat celkový počet ujetých km všech tras v adresáři, průměrnou délku, popř i graf sumy km v závislosti na měsíci a roku jízdy. Údaje z Locusu si ručně přepisuji do databáze, přikládám autorovi pro inspiraci takový můj graf z letoška :).


Moc díky za LOCUS, snad můj příspěvek nebude shledán příliš troufalý, inspirovalo mne k němu pouze vědomí, že všechny údaje pro mé návrhy v databázi LOCUS již jsou, "stačí" je jen vytahnout a zobrazit. A omlouvám se za to "stačí", vím jak je občas jednoduchý nápad složité realizovat.


Honza

Leave a Comment
 
Attach a file