This object is in archive! 

[CZ] Obchod Locus - problém s načtením profilu

HonzaK shared this problem 9 years ago
Solved

Dobrý den,


měl bych jeden možná hloupý dotaz. Mám aktuální verzi Locus Pro a chtěl bych zakoupit nějaké mapové podklady. Zkouším proto vstup do Obchodu, ale vytrvale se mi vrací hláška " Problém s načtením vašeho profilu". Tento problém jsem měl i se staršími verzemi Locusu. Nejsem schopen přijít na to, co je špatně. Měl bych se registrovat někde na webu? Nebo je něco potřeba nastavit přímo v přístroji? Už jsem vyzkoušel všechno možné a k ničemu to nevedlo. Řešení jsem bohužel nenašel ani na internetu.

Díky za odpověď.

Replies (5)

photo
2

Dobrý den Honzo,


pro vstup do obchodu je nutné povolit Locusu přístup k vašemu Google účtu. Při prvním přihlášení do Store se Locus (systém) optá zda povolení udělit. Locus požaduje email adresu, protože s google účtem jsou svázány Vaše nákupy v Locus Store. Pokud oprávnění odmítnete, tak není možné do Store vstoupit. Zkuste prosím odinstalovat a znova nainstalovat aplikaci . Po té otevřít Locus Store a povolit aplikaci přístup k Vašemu účtu.

photo
1

Zkusil jsem všechno možné a stále mám hlášku tohle se nepovedlo

photo
1

Dobrý den,

mohl bych Vás prosím požádat o více informací? Kdy přesně se chyba zobrazí? Případně mohl bych Vás požádat o screenshot obrazovky se zmíněnou chybou? Je zde nějaký error code?

Děkuji

Petr Voldán

photo
2

Dobrý den,

díky za radu, zkusil jsem úplnou odinstalaci a opětovnou instalaci nové verze a funguje to.

Tohle mě nenapadlo, myslel jsem, že je problém někde jinde.

Honza

photo
2

paráda jsem rád, že je vyřešeno. :-)

photo
2

Dobrý den,

mám také Locus Pro a stejný problém jako kolega, ale přeinstalování mi bohužel nepomohlo. Několik map jsem již dříve zakoupil a přidal. Problém se objevil až nyní. Jsem na dovolené v USA, již před cestou jsem si stáhl vektorovou mapu Californie, nyní jsem chtěl přidat Wyoming a už mi to nejde.

S pozdravem,

Jakl

photo
2

Dobrý den,

omlouvám se za komplikace, ale řešením je opravdu jen v odinstalovaní Locusu. Zkuste pro jistotu následující postup:

- přes Systémové nastavení - správce aplikací - Locus - Smazat data, smazat cache

- odinstalovat Locus

- restart telefonu

- nová instalace Locusu

Děkuji

Petr V.

photo
1

Při přeinstalaci jsem nesmazal cache a data, možná proto se to nepovedlo. Každopádně teď už to pro mne není úplně aktuální problém a nerad bych si opět smazal veškerá nastavení (Dá se nějak zazálohovat?) a nastahované online mapy. Takže si s tím pohraji až se vrátím a dám pak vědět.

Z Wyomingu zdraví,

René J.

photo
2

Ozvěte se mě prosím až se vrátíte a podíváme se na to. Mezi tím Vám pošlu link na ruční stažení mapy Californie jako částečnou omluvu za problémy.

Děkuji za pochopení

photo
1

Dobrý den, už jsem zpět v ČR a problém zmizel sám aktualizací na poslední verzi 3.10.3. Děkuji za nabídku mapy Californie, ale jednak už to není aktuální a jednak jsme si nerozuměli: psal jsem, že tu jsem z Locus store stáhl bez problémů, ale později Wyoming už ne. Každopádně teď vše šlape, takže u mne spokojenost.

photo
1

děkuji za info - jsem rád, že je problém vyřešen.

Replies have been locked on this page!