This object is in archive! 

[CZ] Problém s rotací mapy 3.12.1

Mara shared this problem 8 years ago
Solved

Mám verzi PRO po aktualizaci na 3.12.1 mi přestala fungovat ROTACE MAPY, setkal se stim někdo nebo je problém jenom u mě. Jinak je to úžasná aplikace. Díly za odpověď.

Replies (10)

photo
1

Zdravím,


zajímavé, zdá se že to je ten samý problém jako zde:

http://forum.locusmap.eu/index.php?topic=4832.msg39524#msg39524 . Díky,

zítra to zkusím pořádně prozkoumat.

photo
1

Jj to bude asi ten samý problém, pro upřesnění mám lenovo A328 android 4.4.2 nemá hw kompas a mapa nerotuje ani při pohybu ( nefunguje ani ZOBRAZIT POHLED) jestli chcete tak mužů ješte otestovat verzi 3.12.1 na tabletu

photo
1

Zdravím,


tak myslím že chybu jsem našel. Je to opravdu způsobené nepřítomností senzoru v tabletu, proto na většině zařízení to funguje jak má. V další verzi (možná dokonce zítra), bude opraveno. Pokud by byl nějaký problem, určitě dejte vědět.


Díky za report a omluva za komplikace.

photo
1

Zdravím všechny zúčastněné - čtu "SOLVED" - vyřešeno, tak se zeptám, mám-li něco sám přenastavit nebo čekat na případnou aktualizaci. Zatím se mi žádná automaticky nenabízí.

photo
1

Zdravím Václave, na Google Play by již měla být 3.12.2 verze od včerejška, takže určitě zkontrolujte!

photo
1

Omlouvám se - přehlédl jsem info o aktualizaci. U Locus PRO mám nastavenu automatickou... Teď večer už to nevyzkouším, ale zítra vyběhnu ven a vyzkouším. Dám vědět, jak to u mne dopadlo. Takže předem díky!!! A mějte se fajn.

photo
1

Zdravíčko Menione - i vy ostatní. Hlásím své pozbnatky po upgrade 3.12.2 (Lenovo A660 - zařízení bez HW kompasu) :


  • - natáčení-zorientování mapy při pohybu již opět funguje
  • - tzv. Zobrazení pohledu myslím nefunguje - ani v klidu ani v pohybu se ikona nezmění - stále je ikona ve tvaru šipky

Má někdo podobnou zkušenost nebo je to pouze moje anomálie? Případně napadá někoho nějaký fígl v nastavení Locusu? Já tuto funkci tedy Zobrazení pohledu příliš nepozužíval, ale zajímá mne to.

photo
1

Zdravím,


tak jsem rád že hlavně rotace mapy funguje.


To zobrazení pohledu: má vůbec smysl aby fungovala funkce která zobrazuje kam se zrovna díváte (kam je telefon natočený), když telefon nemá vnitřní kompas? Je to trošku matoucí, že ta funkce vůbec je vidět a jde spustit, takže spíše myslím, že by na takových zařízeních vůbec neměla být.

photo
1

Vidím to podobně - jak jsem psal, v podstatě si nejsem jist, že bych ji kdy na tomto zařízení použil. Jen jsem chtěl dát zpětné info co se povedlo opravit. Naproti tomu bez toho natáčení-orientace mapy bych si to moc představit nedovedl. Používám Lous často na kole a automatické zorientování je dobrá pomůcka.

Budete-li chtít něco vyzkoušet na starším typu mobilu, dejte vědět - rád vám pomohu.

Každopádně díky za rychlé vyřešení problému a mějte se fajn.

photo
1

Za info samozřejmě díky. Upravil jsem to tak, že pokud zařízení nemá HW kompas, ta nabídka "zobrazit pohled" by se už neměla ani objevit.


Díky!

Replies have been locked on this page!