This object is in archive! 

[SK] Locus Map Watch Pro Offline mapa bez telefonu

Tomas shared this question 4 years ago
Answered

Zdravím chcel by som sa opýtať či vo verzii Locus Map Watch Pro pre Galaxy Watch sa dá stiahnuť do hodiniek offline mapu (napr cela SR) a používať ju offline aj bez telefónu? Napr ze telefon si necham v aute alebo doma a idem len s hodinkami niekde len s GPS bez Wifi a bez Mobilneho signalu.

Replies (2)

photo
1

Dobrý den,

bohužel tohle appka neumí. Je to pouze externí monitor hlavní aplikace běžící na mobilu. Veškerá data jsou uložena a zracována v mobilu, do hodinek se pouze vysílá "obraz" toho, co je aktuálně na displeji mobilu.

S pozdravem

Michal, Locus team

photo
1

Dobrý deň prajem,


takisto mám samsung watch s locus pro aplikáciou. Ako pripojenie s mobilom, to považujem za zbytočné, priam nepoužiteľné: vysvetlím:

mobil som si odložil do batohu / do vrecka, keďže na hodinkách sa zobrazuje pozícia na základe gps v mobile, ani raz som si nevedel pozrieť pozíciu, pretože tá sa načítala až keď som vytiahol mobil, čiže som si pozíciu pozrel na mobile rovno a nepozeral som zbytočne ešte raz na hodinkách. Za mňa toto riešenie úplne zbytočné. Hlavne keď som v noci v snežniciach po kolená zaborený v snehu potreboval nájsť rýchlo pozíciu na hodinkách. Aplikácia pre hodinky je tým pádom pre soft turistov, ktorí sa môžu hrajkať pri prechádzke s mobilom a s hodinkami.

Offline aplikácia na hodinky s použitím GPS na hodinkách je nevyhnutné ak to majú použiť všetci. Za mňa to bolo veľké sklamanie.


Maťo Vaverčák

photo
1

Dobrý den,

aplikace v hodinkách, která funguje pouze pokud vytáhnu z batohu mobil, je opravdu zbytečná. Není to ovšem případ Locusu - proč bychom takovou aplikaci vyvíjeli? Zřejmě máte problém buď se stálostí bluetooth připojení nebo s vypínáním Locusu systémem v mobilu - obojí je s největší pravděpodobností kvůli optimalizaci baterie.

- jak vyřadit Locus Map z optimalizace baterie: https://dontkillmyapp.com/

- jak stabilizovat bluetooth připojení: https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:faq:bt_sleep_issues

S pozdravem

Michal, Locus team

Replies have been locked on this page!